Facilitar un espai de reflexió sobre la diversitat religiosa, potenciant la trobada entre persones de diferents maneres d’entendre la transcendència.
Brindar eines per a la construcció de convivència i cohesió social de de l’àmbit de les religions, creences i espiritualitats, dins del marc de l’educació intercultural.
Treballar la diversitat cultural i la convivència entre els veïns i veïnes. Transmetre els valors de la tolerància i la vida en comú, a través de la música i la dansa africana.
Combatre l’estrés diari dels pares i mares del municipi, després de una jornada laboral carregada amb la seves conseqüències socials.
Analitzar els patis escolars i les dinàmiques que es donen.
Treballar els espais de conflicte dins l'horari lectiu.
Visibilitzar dinàmiques tòxiques i espais de possibilitat intercultural a través del joc lliure.
Posar l'èmfasi en qüestions de gènere condicionades per l'arquitectura dels espais educatius com els patis escolars i proposar modificacions d'aquests entorns.
Oferir un entorn de reconeixement cultural als i les participant a través de l’anàlisi del llenguatge verbal i no verbal.
Reflexionar al voltant de la mirada etnocèntrica i universalista de totes les cultures.
Sensibilitzar als i les participants sobre la riquesa del valor de la diversitat cultural que ens envolta a través de la mirada en el orígens que construeixen la nostra identitat.
Promoure actituds de diàleg, solidaritat, empatia i respecte cap a altres persones, trobant elements comuns en el dia a dia de les diferents cultures, horaris, costums, expressions, menjars, maneres de saludar, tradicions, creences.
Prevenir actituds racistes, a través de l'atenció a la construcció d’estereotips i prejudicis de l'imaginari col·lectiu.