Presentació de l'alcaldessa


Em plau presentar-vos el web de la Xarxa per la Convivència L’H. Es tracta d’un nou espai de comunicació que posa en marxa l’Ajuntament de L’Hospitalet per promoure les bones relacions entre els veïns i les veïnes de la ciutat i l’enriquiment mutu que aporten les diversitats.

L’Hospitalet és una gran ciutat. Una ciutat treballadora i emprenedora, que mira al futur amb optimisme. Els ciutadans i les ciutadanes tenim l’orgull de contribuir a fer que L’Hospitalet sigui hospitalitat i concòrdia, acollida i cordialitat, un exemple de valors i convivència en diversitat.

Viure junts és més que compartir un espai. Més enllà del necessari respecte i de la tolerància, conviure és compartir uns valors, és relacionar-nos de manera positiva. Sabem que darrere de tot projecte de progrés econòmic i social hi ha d’haver un clima de convivència que afavoreixi la cohesió social.

La Xarxa per la Convivència la formen persones a títol individual, entitats, comerços i centres educatius. Us convido a acompanyar-nos en aquesta iniciativa per a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de L’Hospitalet