L’Ajuntament de L’Hospitalet presenta públicament la Xarxa per la Convivència.

alternatiu imatge
El dijous 14 de febrer serà la posada de llarg de la Xarxa per la Convivència de L’Hospitalet.  L’Ajuntament de la ciutat, de la mà de la seva alcaldessa, Núria Marín, i del Tinent d’Alcaldia de Seguretat, Convivència i Civisme, José María García Mompel, presentarà públicament aquest projecte que agrupa entitats, comerciants, centres educatius i ciutadanes i ciutadans a títol individual, per tal de treballar junts per la convivència, el civisme i el bon veïnatge als barris de la ciutat.
A més, es donarà el tret de sortida a l’exposició “DiversitatS: L’Hospitalet 40 anys plural i diversa”, que s’emmarca dins dels 40 anys d’Ajuntaments democràtics. L’exhibició explica la ciutat com un cúmul de diversitats i ens ajuda a lluitar contra les falses notícies que perjudiquen la convivència, oferint un relat en positiu, basat en els potencials de la ciutadania i de les institucions, en el qual la bona convivència és condició indispensable per al progrés i la qualitat de vida en els nostres barris. Es tracta d’un format itinerant que inicialment visitarà els centres d’ensenyament secundari de la ciutat i que es pot traslladar a biblioteques, auditoris  o altres espais ciutadans.
L’acte de presentació estarà conduït per l’humorista i cantant hospitalenc Alfonso Martínez “El Mora” i comptarà amb la presència de diverses entitats adherides a la Xarxa.

Acte: Presentació de la Xarxa per la convivència de L’Hospitalet
Lloc: Centre Cultural Tecla Sala
Data: 14 de febrer, 18.30 h.